NSF-nytt NR.1 – 2018

NSF-NYTT NR.1 2018
AV ANNE BULL

Den beste årstiden? Nå er våren i gang, etterhvert over hele landet. Og det betyr ikke nødvendigvis slutt på hyggestrikk inne, men mulighet for å sette seg ut i solen og stikke. Herlig!

Selv har lært noe nytt i vinter, som jeg har blitt veldig begeistret for: Tofarget patent. For dere som ikke har prøvd det ennå anbefales det varmt. Jeg har bl.a. strikket halser, og synes det er spennende med forskjellen mellom de to sidene.

På engelsk heter patent Brioche, og det er bare å lete på nettet etter oppskrifter og bilder.

HVA SKJER?

Der er nok av tilbud på møter, festivaler og treff for tiden.

Her er noen:

Årets utestikkedag - WWKIP - er i år lørdag 9.juni, med arrangement over hele landet På Nordmøre er det f.eks. på Svevestien på Atlanterhavsveien.

Vet noen om arrangement rundt omkring, legg det gjerne ut på Facebooksiden vår. Finner man ikke noe felles arrangement kan man jo bare sette seg ned et sted ute og strikke.

9.juni er det også Strikketreff på Ona. Se mer info på To runde pinner sin Facebook-side.

24.juni - 1.juli er det Nordisk Strikkesymposium i Estland. Det er den danske organisasjonen Gavstrik som arrangerer det. Jeg var med på nordisk strikkesymposium for mange år siden, og det var spennende å møte strikkere fra andre land også. Se mer på Gavstriks nettsider, der det også er mye annet å lese om: https://www.gavstrik.dk.

Kystekspressen og MadeByYou arrangerer Strikkebåt 18.juni, mellom Trondheim og Kristiansund. Dette er forløper til Midtnorsk internasjonale strikkefestival i oktober.

Gå til www.mns-festival.com for mer informasjon.

Til slutt vil jeg anbefale en Facebookside som har litt strikk og mye annet spennende:

Bull-Sveen har en fin Facebook-side og et nettsted: http://www.bull-sveen.net/

De lager mange flotte ting med forskjellige gamle håndsverksteknikker. Se og nyt!

Fortsatt god vår!

 

Written By
More from Anne Bull
NSF-NYTT NR 1 – 2020
SKYGGESTRIKKJeg har hatt ett nyttårsforsett i år: Å prøve ut forskjellige strikketeknikker...
Read More
Leave a comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.